Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. srpna
Stíny 5. srpna PDF Tisk Email
Pátek, 05 Srpen 2011 10:07

Vloupali se do kina Morávia

Neznámý pachatel v období od 15. července do 4. srpna vnikl do vnitřních prostor budovy bývalého kina v ulici Smrtelná v Třebíči a odcizil vodiče elektrické instalace a část opony. Po násilném překonání tří vnitřních dveří vnikl do baru a odcizil fotoaparát, alkoholické a nealkoholické nápoje. Poškozeným vznikla hmotná škoda ve výši téměř osm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Požár pole a slámy

V odpoledních hodinách dne 4. srpna vyjížděli k požáru společně s Hasičským záchranným sborem kraje Vysočina a s dobrovolnými sbory z obcí Nárameč, Pozďatín, Budišov, Valdíkov i policisté z Obvodního oddělení Třebíč. V k.ú. obce Valdíkov v místech zvaných U Kříže došlo ke vznícení posekané slámy na ploše 3 hektary, ječmene na 4 hektarech a pšenice na 2 hektarech.

Na místě byl přítomen vyšetřovatel z Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina a komisař ze Služby kriminální policie a vyšetřování Třebíč. Jako příčina požáru byla předběžně stanovena technická závada na soustrojí kombajnu. Ke zranění osob nedošlo. Celková škoda byla vyčíslena na sto dvacet tisíc korun.

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 08 Srpen 2011 08:05