Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 1. srpna
Stíny 1. srpna PDF Tisk Email
Pondělí, 01 Srpen 2011 07:54

Peckovačka ve Starči

Policisté z Obvodního oddělení v Třebíči vyjížděli v noci 31. července krátce po třiadvacáté hodině do obce Stařeč, kde v místní restauraci docházelo k výtržnosti. Mezi několika hosty zde došlo ke slovní rozepři a následnému fyzickému napadání. Jejich počínání mělo za následek nejenom poškození vybavení restaurace v podobě sklenic, židlí a koberce, ale také zranění dvou osob. Na místo přivolaná sanitka osoby ošetřila a jednu osobu převezla na ošetření do nemocnice. Způsobená škoda byla vyčíslena na čtyři tisíce korun. Policisté nyní celou událost prošetřují pro přečin výtržnictví.


Sklepní lupič znovu v akci

Třebíčští policisté šetří vloupání ze dne 31. července, kdy došlo ke krádeži věci ze sklepní koje v Třebíči na Václavském náměstí. Neznámý pachatel po překonání visacího zámku dveří vnikl do sklepní koje a odcizil elektroinstalační materiál a ruční elektrické nářadí. Celková škoda byla vyčíslena na více jak jedenáct tisíc korun.

 

Krádež věcí z vozidla

Neznámý pachatel nejprve poškodil okno u zaparkovaného vozidla Škoda Octaviana na ulici Kaštanová a poté z něj odcizil autorádio. Škoda byla vyčíslena na téměř pět tisíc korun.

 

René Novotný

Aktualizováno Úterý, 02 Srpen 2011 12:44