Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. července
Stíny 28. července PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Červenec 2011 14:15

Auto není trezor

O tom, že auto není trezor se přesvědčil další majitel osobního vozidla v obci Police. Policisté z Obvodního oddělení Jemnice prověřují případ vloupání do osobního vozidla značky Škoda Felicia. Neznámý pachatel v dopoledních hodinách dne 27. července vnikl do vnitřních prostor vozu, zaparkovaného u firemního objektu, po násilném překonání zámku dveří spolujezdce. Z uzavíratelné přihrádky odcizil peněženku s finanční hotovostí, osobní doklady a platební kartu. Poškozený vyčíslil způsobenou škodu na dvanáct tisíc korun.

Pachatel se dopustil přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

 

Dopravní nehoda v prostoru čerpací stanice

K dopravní nehodě došlo v dopoledních hodinách dne 27. července v prostoru čerpací stanice v Jaroměřicích nad Rokytnou. Jedenačtyřicetiletý řidič zajel s nákladním vozidlem značky Volvo FH12 s návěsem do prostoru čerpací stanice, přičemž nerespektoval dopravní značku zakazující vjezd vozidlům, jejichž výška převyšuje 3,9 metrů. Návěsem zachytil o zastřešení výdejních stojanů, které poškodil. Dopravní policisté vyčíslili způsobenou škodu na pět tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pátek, 29 Červenec 2011 11:06