Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. července
Stíny 26. července PDF Tisk Email
Úterý, 26 Červenec 2011 10:51

Tři krádeže, každá jiná
Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice přijali trestní oznámení o krádeži věcí z objektu firemního areálu ve středisku Kramolín. Neznámý pachatel v průběhu července odcizil z místnosti údržby a skladu svářečku s příslušenstvím, plechové disky se zimními pneumatikami a další věci. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na více než čtyřicet jeden tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Neznámý pachatel v odpoledních hodinách dne 25. července odcizil z vozu značky VW Transporter zaparkovaného na dvorku u rodinného domu v obci Rapotice v ulici Bítešská volně odloženou pánskou tašku s peněženkou, digitálním metrem, příborníkem, finanční hotovostí a platební kartou. Majitelé vyčíslili způsobenou škodu na více než šestnáct tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Neznámý pachatel v noci z 24. na 25. července odcizil z nákladního vozidla značky Scania, zaparkovaného u rodinného domu v obci Štěpkov téměř 500 litrů motorové nafty po násilném překonání víčka nádrže. Poškozený vyčíslil způsobenou škodu na osmnáct tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Čtvrtek, 28 Červenec 2011 14:20