Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 18. července
Stíny 18. července PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Červenec 2011 12:14

Oloupil děti na táboře

Neznámý pachatel odcizil z volně přístupné chatky z neuzamčené zásuvky v noci z 15. na 16. července na Dětském táboře v k.ú. obce Kozlany hotovost ve výši dvacet pět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do bytů

Neznámý pachatel v noci z 15. na 16. července vnikl do dvou bytů v ulici Novodvorská v Třebíči ve čtvrtém poschodí v panelovém domě po násilném překonání vchodových dveří. Vnitřní prostory prohledal. Z jednoho z bytů nic neodcizil a z druhého si odnesl notebook, videokameru a různé zlaté šperky. Celková škoda byla vyčíslena na téměř padesát tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

Roztržitost se nevyplácí

Zapomenutá peněženka v převlékací kabince nezůstala bez povšimnutí. Neznámý pachatel odcizil v době od 15. do 16. července z kabinky volně odloženou peněženku v prodejně v ulici Spojovací v Třebíči. Majitel měl v peněžence uloženou finanční hotovost, platební kartu, osobní doklady a finanční hotovost. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta. Celkovou škodu vyčíslil poškozený na patnáct tisíc korun.

 

Vloupání do hospodářských stavení

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč přijali trestní oznámení o vloupání do hospodářských stavení v obci Hostákov. Neznámý pachatel v noci z 16. na 17. července vnikl po násilném překonání visacího zámku na oplocený pozemek u rodinného domu a po překonání dalšího visacího zámku u vchodových vrat vnikl do stodoly. Ze zaparkovaného traktoru značky Zetor odcizil dva akumulátory. Ve stejném období pachatel vnikl do sousední stodoly po překonání visacích zámků a prohledal vnitřní prostory. Zda z hospodářského stavení zloděj něco odcizil, bude předmětem dalšího šetření. Před budovou odcizil tři metry kabelu. Celková škoda byla vyčíslena na téměř sedm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 20 Červenec 2011 08:30