Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 12. července
Stíny 12. července PDF Tisk Email
Úterý, 12 Červenec 2011 10:38

Jednoho kolaře chytili, jiní řádí dál

Neznámý pachatel v období od 2. do 10. července vnikl do suterénu panelového domu v ulici Spojenců v Třebíči a po násilném překonání visacího domu do sklepní kóje. Odcizil horské jízdní kolo s příslušenstvím. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na osm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů porušování domovní svobody a krádeže. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.                              

 

Musel přijet náklaďákem

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o vloupání do pracovního stroje odstaveného na travnaté ploše na stavbě rybníka v místech zvaných Rozběhlo v k.ú. obce Vícenice. Neznámý pachatel v období od 1. do 11. července vnikl po násilném překonání víčka do nádrže pásového bagru a odcizil 40 litrů motorové nafty. Násilím překonal zámek u palivového čerpadla, odřízl elektroinstalaci a přívodné hadice. Odcizil ocelový zvedací řetěz o hmotností více než 1,5 tuny. Zloděj odcizil koženou tašku s ručním nářadím a hasící přístroj. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na více než dvacet tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Asi se naštval na zácpu

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o krádeži dopravního značení v k.ú. obce Kralice nad Oslavou u stavby mostu. Neznámý pachatel odcizil na začátku měsíce července přenosné dopravní značení pozor kolona, dvě nejvyšší dovolené rychlosti, šest kusů podstavců, objímky a dopravní kužel. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na šest tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 13 Červenec 2011 15:58