Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 30. června
Stíny 30. června PDF Tisk Email
Čtvrtek, 30 Červen 2011 11:22

Utonula v Lubí

Ve středu 29. června přijali policisté před pátou hodinou večer oznámení o utonutí ženy ve vodní nádrži Lubí v Třebíči. Svědci viděli ženu jít se koupat do vodní nádrže po čtvrté hodině odpoledne. O přibližně dvacet minut později byla čtyřicetiletá žena nalezena asi čtyři metry od břehu bez známek života. Návštěvníci vodní nádrže jí vytáhli na břeh a přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Až do příjezdu zdravotníků se ženu pokoušeli oživit. V resuscitaci následně pokračovali i zdravotníci, bohužel bezúspěšně. Jako příčina smrti ženy bylo stanoveno utonutí. Prvotním šetřením na místě policisté cizí zavinění na smrti ženy nezjistili.

 

Odcizil z bytu peníze a platební kartu

V době od nedělního večera 26. června do středečního dopoledne odcizil neznámý pachatel v bytě domu na ulici Velkomeziříčská v Třebíči z peněženky peníze a platební kartu. Poškozený muž měl peněženku uloženou ve skříni. Pachatel mu z ní odcizil finanční hotovost v cizí měně a platební kartu. Za použití karty poté vybral v bankomatech v Třebíči a v Jihlavě částku šestatřicet tisíc korun. Celková škoda, kterou pachatel poškozenému způsobil, byla vyčíslena na čtyřiašedesát tisíc korun.

Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

 


Vloupání do vodárny

V době od neděle 26. června do středečního večera se neznámý pachatel vloupal do vodárny v katastru obce Mohelno. Po vypáčení okna vnikl do budovy, kde odcizil měděné kabely a závěsné světlo. Krádeží způsobil pachatel škodu třináct tisíc korun. Poškozením okna vznikla škoda 500 korun.

Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přečinu krádež.


Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 04 Červenec 2011 08:46