Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 21. června
Stíny 21. června PDF Tisk Email
Úterý, 21 Červen 2011 12:05

Kradl kapříky
Neznámý pachatel v obci Pucov období od 12. do 18. června odcizil z areálu sádek 40 kusů kaprů obecných. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na devět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do garáže

Neznámý pachatel vnikl v období od 6. do 20. června do řadové garáže v Jemnici na ulici U Víta. Odcizil motorovou pilu, radiomagnetofon a sadu pracovních klíčů. Celková škoda byla majitelem vyčíslena na téměř sedm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Krádež věcí z vozidla

Policisté z Obvodního oddělení přijali trestní oznámení o krádeži věcí z kabiny nákladního vozidla v ulici Husova v Náměšti nad Oslavou. Neznámý pachatel v odpoledních hodinách dne 20. června odcizil z nezajištěné kabiny vozu značky mercedes pánskou peněženku s finanční hotovostí a s doklady. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na více než deset tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Ukradli mu včely

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč šetří krádež včelstvech v místech zvaných Svobodův kopec v k.ú. obce Budíkovice. Neznámý pachatel v noci z 18. na 19. června odcizil 6 kusů včelstvech včetně úlů. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na jedenáct tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Řidička přehlédla protijedoucí vozidlo

K dopravní nehodě došlo v dopoledních hodinách dne 20. června v k.ú. obce Valeč. Třiatřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Citroen Saxo směrem od obce Třebenice k obci Dalešice. Po projetí levotočivé zatáčky začala předjíždět osobní vozidlo značky Citroen Berlingo. Přehlédla protijedoucí vozidlo a prudce se zařadila před předjížděné vozidlo. Nezvládla řízení a havarovala v pravém silničním příkopu. Ke střetu vozidel nedošlo. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky a záchrannou službou byla převezena do nemocnice. Celková škoda byla vyčíslena na sedmdesát tisíc korun.

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 22 Červen 2011 12:21