Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 6. června
Stíny 6. června PDF Tisk Email
Pondělí, 06 Červen 2011 09:11

Tragická neděle na Třebíčsku

K vážné dopravní nehodě s tragickým koncem došlo v obci Kouty dne 5. června v 18.30 hodin. Sedmadvacetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Peugeot 206 ve směru jízdy od obce Chlum. V levotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost vozidla, dostal smyk a vyjel vlevo mimo vozovku, kde bočně narazil do zdi rodinného domu.

Při dopravní nehodě utrpěli řidič vozidla a jeho šestadvacetiletý spolujezdec těžká zranění, kterým na místě podlehli. Sedmadvacetiletý spolujezdec byl s těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice. Policisté ze Služby kriminální police a vyšetřování Třebíč dopravní nehodu a její příčiny prověřují. Způsobenou škodu vyčíslili na osmdesát tisíc korun.

K další tragické nehodě došlo v obci Okříšky v ulici Nádražní dne 5. června v 9.45 hodin. Dvacetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Renault 19 směrem od obce Přibyslavice. Při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla, dostal smyk, vyjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím sedmašedesátiletým cyklistou. Renult po srážce narazil do zaparkovaného osobního vozidla značky Škoda Octavia a několikrát se převrátil přes střechu. Vůz zůstal stát na střeše. Při dopravní nehodě utrpěl cyklista těžké zranění, kterým na místě podlehl. Mladý řidič byl s těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice. Policisté ze Služby kriminální police a vyšetřování Třebíč dopravní nehodu a její příčiny prověřují. Způsobenou škodu vyčíslili na více než sto tisíc korun.

 

 Vloupání do restaurace

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do restaurace v ulici Spojenců v Třebíči. Neznámý pachatel vnikl v brzkých ranních hodinách dne 5. června do vnitřních prostor po násilném překonání skleněné výplně okna. Odcizil dva kartony cigaret a alkoholický nápoj. Celková škoda byla vyčíslena na více než tři tisíce korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 08 Červen 2011 11:42