Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. června
Stíny 2. června PDF Tisk Email
Čtvrtek, 02 Červen 2011 09:30

Lupič byl silák
Policisté z Obvodního oddělení Jemnice prověřují případ vloupání do pracovní dílny u rodinného domu. Neznámý pachatel v noci z 31. května do 1. června vnikl po násilném překonání drátěného oplocení do nezajištěné dílny v ulici Na Obůrce v Jemnici. Odcizil soustruh domácí výroby, kovadlinu vážící 80 kilogramů, příslušenství na frézu, 200 kilogramů železa a další věci. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na třicet pět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Srnec nepřežil
K dopravní nehodě došlo v ranních hodinách dne 2. června mezi obcemi Okříšky a Krahulov. Pětatřicetiletý řidič jel s motocyklem značky Honda CBR 900 směrem k obci Krahulov. Do jízdní dráhy mu vběhl srnec, se kterým se střetl. Srnec byl na místě usmrcen. Řidič upadl a motocykl ještě pokračoval asi 100 metrů a poté havaroval mimo silnici. Řidič byl se zraněním převezen do nemocnice k ošetření. Usmrcenou zvěř si na místě nehody převzal člen mysliveckého sdružení. Celkovou škodu vyčíslili dopravní policisté na téměř dvacet čtyři tisíc korun.

Krádež finanční hotovosti v prodejně
Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o krádeži finanční hotovosti v prodejně na Masarykově náměstí v Náměšti nad Oslavou. Jeden z pachatelů v odpoledních hodinách dne 1. června zabavil prodavačku a druhý nepozorovaně odcizil finanční hotovost z nezajištěné zásuvky u prodejního pultu. Majitelka prodejny vyčíslila způsobenou škodu na pět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická

Aktualizováno Neděle, 05 Červen 2011 07:20