Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 1. června
Stíny 1. června PDF Tisk Email
Středa, 01 Červen 2011 13:13

Vyloupení zahrádkáři

Policisté z Obvodního oddělení přijali trestní oznámení o vloupání do prodejny zahrádkářského svazu v ulici Švabinského v Třebíči. Neznámý pachatel v noci z 30. na 31. května vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání skleněné výplně okna. Z neuzamčené zásuvky odcizil finanční hotovost a poškodil pokladnu. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř tři tisíce korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Šel po starožitnostech

Třebíčská policie prověřuje případ vloupání do rodinného domu v ulici Janouškova v Třebíči. Neznámý pachatel v průběhu měsíce května vnikl do neobývaného rodinného domu. Odcizil starodávné litinové schodiště, dlouhé 20 metrů, vídeňské křídlo, svářecí agregát s příslušenstvím, vzduchovou pušku a další věci. Majitelé vyčíslili způsobenou škodu na více než sto tisíc korun. Pachatel se dopustil trestných činů porušování domovní svobody a krádeže. Hrozí mu trest odnětí svobody až na pět let.

 

Vloupání do bytu

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do bytu v ulici Novodvorská v Třebíči. Neznámý pachatel vnikl do vnitřních prostor v dopoledních hodinách dne 31. května. Celý byt prohledal a odcizil zlaté a stříbrné šperky a finanční hotovost. Majitelé vyčíslili způsobenou škodu na téměř sto čtyřicet tisíc korun. Pachatel se dopustil trestných činů porušování domovní svobody a krádeže. Hrozí mu trest odnětí svobody až na pět let.

 

Krádež ocelových nosníků

Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice přijali trestní oznámení o krádeži ocelových nosníků a dřevěných trámů v obci Litovany. Neznámý pachatel v období od dubna do poloviny května vnikl do nezajištěného hospodářského stavení. Ve dvou místnostech poškodil stropní konstrukci a odcizil 13 kusů ocelových nosníků a dřevěné trámy. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na více než tři sta tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a poškození cizí věci. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Čtvrtek, 02 Červen 2011 09:40