Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 24. května
Stíny 24. května PDF Tisk Email
Úterý, 24 Květen 2011 11:45

Kradl okapy
Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou prověřují případ krádeže měděných okapů v k.ú. obce Naloučany. Neznámý pachatel v noci z 22. na 23. května odcizil za pomoci nalezeného žebříku 24 metrů měděných okapů z objektu rekreační chaty. Dále po násilném překonání dveří vnikl do kůlny, kterou prohledal, ale nic neodcizil. Celkovou škodu vyčíslili majitelé na dvacet tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Kdo potřeboval olejovou pístnici?
Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o krádeži olejové pístnice. Neznámý pachatel odcizil z areálu firmy v obci Lesonice v období od 1. do 23. května ze zaparkovaného pracovního stroje pístnici. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na třicet tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Z nakladače zmizela nafta
Třebíčská policie přijala trestní oznámení o krádeži motorové nafty z nakladače, zaparkovaného na skládce sypkého materiálu v k.ú. obce Pocoucov. Neznámý pachatel v období od 20. do 23. května odcizil 100 litrů nafty. U nakladače poškodil boční skla, zpětná zrcátka, maják a zadní sklo. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř deset tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a poškození cizí věci a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická

Aktualizováno Čtvrtek, 26 Květen 2011 12:45