Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. května
Stíny 5. května PDF Tisk Email
Čtvrtek, 05 Květen 2011 13:33

Pátrání po pachateli loupeže
Policisté hledají svědky. Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o vloupání do prodejny v ulici Nádražní v Náměšti nad Oslavou.
Několik minut po 18.00 hodině dne 4. května vnikl nezvaný host po násilném překonání bočních dveří do prodejny a odcizil plasmovou řezačku. Při krádeži shodil z prodejního regálu dva kusy svářecích poloautomatů a jeden kus plasmové řezačky.
Poškozená firma způsobenou škodu vyčíslila na téměř třicet dva tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta. Policisté žádají občany o pomoc při pátrání po pachateli, který několik minut po 18.00 hodině dne 4. května odcházel z prodejny v ulici Nádražní v Náměšti nad Oslavou a odnášel řezačku. Informace o pachateli, směru jeho pohybu, případně vozidla, které mohl užít k útěku, můžete podat na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

Mateřská školka je bez okapů
Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o krádeži měděných svodů. Neznámý pachatel v noci ze 4. na 5. května odcizil z budovy Mateřské školky v obci Jakubov 21 metrů měděných okapových svodů. Při krádeži poškodil pohybové čidlo venkovního osvětlení. Celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc pět set korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická

Aktualizováno Sobota, 07 Květen 2011 05:33