Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 27. dubna
Stíny 27. dubna PDF Tisk Email
Středa, 27 Duben 2011 15:00

 Agresivní muž napadl strážníky

 

Policejní komisař ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči zahájil trestní stíhání proti čtyřiatřicetiletému muži z Třebíče pro přečin násilí proti úřední osobě.

Muž měl v ulici Soukenická v Třebíči ve večerních hodinách dne 25. dubna napadnout hlídku strážníků Městské policie Třebíč. Strážníci vyjeli na Karlovo náměstí na základě telefonátu, který jim oznámil, že se na místě nachází silně podnapilý muž. U silně podnapilého se nacházelo několik mladíků. Ti začali strážníky slovně urážet a směřovali směrem k ulici Soukenická. Zde obviněný muž fyzicky napadl jednoho ze strážníků. Lehce zraněný strážce zákona vyhledal lékařské ošetření.

Agresora policisté z Obvodního oddělení Třebíč na místě zadrželi a převezli ho k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice. Za přečin násilí proti úřední osobě muži hrozí trest odnětí svobody až na čtyři léta.

 

 

Vloupání do rodinného domu

 

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do rodinného domu v obci Kralice nad Oslavou. Nezvaný host v dopoledních hodinách dne 26. dubna vnikl po násilném překonání ochranné sítě u sklepního okna do rodinného domu. Všechny prostory prohledal a odcizil finanční hotovost a zlaté šperky. Celková škoda byla vyčíslena na více než dvacet čtyři tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Vloupání do skladu

 

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou prověřují případ vloupání do skladu v obci Sedlec. Neznámý pachatel v dopoledních hodinách dne 26. dubna vnikl po násilném překonání vrat do skladu v areálu bývalého zemědělského družstva. Nezvaný host prohledal všechny prostory a odcizil patnáct kusů hliníkových skříní rozvaděčů. Celková škoda byla vyčíslena na čtyřicet tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 
por. Bc. Marcela Lavická
Tisková mluvčí
Preventivně informační skupina Třebíč

Aktualizováno Středa, 04 Květen 2011 08:07