Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 21. března
Stíny 21. března PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Březen 2011 19:48

Oloupil hokejisty
Neznámý pachatel v odpoledních hodinách dne 19. března vnikl do vnitřních prostor zimního stadionu v ulici Komenského sady v Moravských Budějovicích a odcizil sedm kusů platebních karet, osobní doklady, sedm mobilních telefonů a finanční hotovost. Celková škoda byla vyčíslena na sto šest tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta. Pachatel byl ve věku kolem třiceti let, střední postavy, vysoké asi 180 cm. Měl černé vlasy, na boku vyholené a na vrchní části hlavy delší napomádované dozadu. Na sobě měl černé plátěné kalhoty a tmavomodrou silonovou bundu do pasu. V ruce držel sportovní tašku, černošedé barvy s nápisem OPUS a bílou hokejku.
Třebíčská policie žádá občany o informace vedoucí k dopadení pachatele, který se pohyboval po 15 hodině 19. března kolem zimního stadionu v ulici Komenského sady v Moravských Budějovicích. Informace můžete podat na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158. Vloupání do rekreačního zařízení
Neznámý pachatel vnikl v noci z 19. na 20. března po násilném překonání okna sprchy do rekreačního zařízení u Dalešické přehrady v k.ú. obce Mohelnou. Vnitřní prostory prohledal a odcizil plastové stoly, stolní lampičky, náhradní vložky FAB, vrtačku, prodlužovací kabel a další věci. Celková škoda byla vyčíslena na téměř patnáct tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

 

Vloupání do budovy líhně bažantů

Neznámý pachatel v noci z 18. na 19. března vnikl do vnitřních prostor budovy líhně bažantů v k.ú. obce Horní Lhotice po násilném překonání skleněné výplně okna. Prohledal celou kancelář a odcizil finanční hotovost a žárovky. Z prostoru líhně odcizil elektromotory, topné tělesa, závěsy rámu okenního křídla, pracovní nářadí, dvacet litrů motorové nafty a další věci. Celková škoda byla vyčíslena na téměř dvacet dva tisíc korun. Pachatel se dopustil trestného činu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do čistírny odpadních vod

Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o vloupání do objektu čistírny odpadních vod v obci Lesonice. Neznámý pachatel vnikl v období od 16. do 19. března do objektu po překonání visacího zámku vstupní brány. Z nádrže odcizil dvě kalové čerpadla a kovové tyče. Celková škoda byla vyčíslena na více než čtyřicet tisíc korun. Pachatel se dopustil trestného činu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 23 Březen 2011 13:27