Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Pomstěná policejní pátrací akce
Pomstěná policejní pátrací akce PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Březen 2011 07:05

Třebíčská policie uskutečnila v noci z 18. na 19. března preventivně bezpečnostní akci zaměřenou na podávání alkoholických nápojů a tabákových výrobků mladistvým, pátrání po osobách a řidiče pod vlivem alkoholu. Akce se konala na celém okrese Třebíč.

V teritoriu Obvodního oddělení Policie ČR Třebíč se zúčastnilo celkem 13 policistů z obvodního oddělení,  psovod se služebním psem a policisté z cizinecké policie.  Akce proběhla v součinnosti se strážníky Městské policie Třebíč, kteří byli v počtu 4. Celkem zkontrolovali 8 restaurací a diskoték, 186 osob z nichž byli 4 cizinci. Zjistili 8 podnapilých mladistvých. U jednoho řidiče byl prokázán v dechu alkohol.

Na ulici Kapitána Jaroše v Třebíči pachatel v tutéž noc prořezal nožem u třech policejních vozidel   přední pneumatiku. Policisté o několik hodin později zadrželi dvaadvacetiletého muže, který se k činu doznal. Pachatel se dopustil přestupku proti majetku.

 

Na území Obvodního oddělení Okříšky se akce zúčastnilo 8 policistů, kteří zkontrolovali 7 restaurací. Ve třech případech zjistili podnapilé mladistvé osoby. V jednom případě byl řidič motorové vozidla pod vlivem alkoholu.

Z Obvodních oddělení Náměšť nad Oslavou a Hrotovice, se akce zúčastnilo celkem 9 policistů. Zkontrolovali 15 restaurací, v nichž zjistili 6 mladistvých osob pod vlivem alkoholu. Při silniční kontrole vyřešili sedm přestupků u řidičů, pod vlivem alkoholu nebyl žádný.

V teritoriu Obvodního oddělení Moravské Budějovice zkontrolovali 4 policisté 3 restaurace. V žádné nezjistili podnapilou mladistvou osobu. Řidiči motorových vozidel na Moravskobudějovicku nebyli pod vlivem alkoholu.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 29 Březen 2011 06:32