Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. března
Stíny 10. března PDF Tisk Email
Čtvrtek, 10 Březen 2011 12:16

Vyhrožoval štamgastům zastřelením

Třebíčská policie prověřuje případ nebezpečného vyhrožování, kterého se měl dopustit sedmačtyřicetiletý muž z Třebíče. V nočních hodinách dne 8. března měl v baru na Žerotínově náměstí v Třebíči hodit do prostoru popelník a poté přítomným hostům vyhrožovat zastřelením. Noční výtržník u sebe žádnou zbraň dle pozdějšího zjištění neměl. Na místo se dostavila policejní hlídka, která značně opilého muže převezla do protialkoholní záchytné stanice. Muž je podezřelý ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do zahradní chatky ve Vícenicích

Neznámý pachatel vnikl do chatky po překonání drátěného plotu a po násilném překonání vchodových dveří. Vnitřní prostory prohledal a odcizil elektrickou vrtačku, drobné mince, nádobí a ze dvorku odcizil pět domácích králíků a jeden kus divokého králíka. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na téměř pět tisíc korun.

Uradli feldu

Třebíčská policie prověřuje případ krádeže osobního vozidla. Neznámý pachatel v noci z 8. na 9. března odcizil osobní vozidlo značky Škoda Felicia, zaparkované na parkovišti v ulici Cyrila Boudy v Třebíči. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč ihned po vozidle vyhlásili celostátní pátrání. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do čistírny oděvů

Neznámý pachatel v noci z 9. na 10. března vnikl po násilném překonání vchodových dveří do čistírny oděvů na Karlově náměstí v Třebíči. Vnitřní prostory prohledal a z neuzamčené skříňky odcizil finanční hotovost. Celková škoda byla vyčíslena na více než dvacet osm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Dopravní nehoda u Krahulova

K dopravní nehodě došlo mezi obcemi Okříšky a Krahulov v ranních hodinách dne 9. března. Devětačtyřicetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Škoda Felicia směrem na obec Krahulov. Pravděpodobně vlivem mikrospánku sjel s vozidlem do pravého silničního příkopu, kde narazil do betonové skruže silničního mostku. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče a jeho dvou spolucestujících. Všichni byli převezeni rychlou záchrannou službou do nemocnice k ošetření. Orientační dechovou zkouškou byl alkohol u řidiče vyloučen. Celková škoda byla vyčíslena na téměř osmnáct tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 14 Březen 2011 12:56