Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 17.ledna
Stíny 17.ledna PDF Tisk Email
Pondělí, 17 Leden 2011 12:41

Jedna vloupačka za druhou!

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do domu v Třebíči na Karlově náměstí. Neznámý pachatel v noci ze 14. na 15. ledna překonal za použití násilí zámek vchodových vrat a po překonání vchodových dveří vnikl do prodejny dámských oděvů. Prodejnu prohledal a odcizil finanční hotovost, dámské oděvy, kabelky a peněženky. V prvním patře domu vnikl po násilném překonání vchodových dveří do bytu, který prohledal a odcizil alkoholické nápoje. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na téměř třicet čtyři tisíc korun.

 

 

Vloupání do rozestavěných domů

 

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do dvou rozestavěných domů v obci Třesov. Neznámý pachatel v brzkých ranních hodinách dne 15. ledna vnikl po násilném překonání garážových vrat do rozestavěného rodinného domu. Odcizil mobilní telefony, elektrickou vrtačku, brusku, pilu, kompresor a další věci. Celková škoda byla vyčíslena na třicet dva tisíc korun.

 

Pachatel dále vnikl do sousedního rovněž rozestavěného rodinného domu. Odcizil čtyřicet pět metrů prodlužovacího elektrického kabelu, sadu pracovního nářadí, kleště a další věci. Celková škoda byla vyčíslena na čtyři tisíce korun.

 

Vloupání do areálu dětského letního tábora

 

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do objektu Dětského letního tábora v k.ú. obce Březník. Neznámý pachatel v noci ze 14. na 15. ledna vnikl po násilném překonání visacího zámku a několika vchodových dveří do vnitřních prostor. Vyřadil z provozu elektrické rozvody a odcizil měděné kabely různých rozměrů. Celková škoda byla vyčíslena na téměř dvacet tisíc korun.

 

Vloupání do garáže v Náměšti nad Oslavou

 

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do garáže v ulici Palackého v Náměšti nad Oslavou. Neznámý pachatel v noci z 15. na 16. ledna vnikl po násilném překonání visacího zámku do garáže, kterou prohledal, ale nic neodcizil. Celková škoda poškozením byla vyčíslena na pět set korun.

 

Vloupání do sklepa

 

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do sklepní místnosti rekreační chalupy v Náměšti nad Oslavou v místech zvaných Vícenický žleb. Neznámý pachatel v období od 6. do 16. ledna po násilném překonání vchodových dveří vnikl do sklepní místnosti. Sklep prohledal a odcizil ruční elektrický seřezávač větví. Celková škoda byla vyčíslena na dva tisíce korun.


Dopravní nehoda

 

K dopravní nehodě došlo v podvečerních hodinách dne 15. ledna v ulici Komenského náměstí v Třebíči. Jednačtyřicetiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Seat Cordoba směrem od ulice Sucheniova k ulici Bráfova. V prostoru křižovatky neumožnil bezpečné přejití vozovky sedmnáctiletému chodci, který přecházel vozovku z levé strany po řádně vyznačeném přechodu. Došlo ke střetu vozidla s chodcem. Při dopravní nehodě došlo ke zranění chodce a Rychlá záchranná služba ho převezla k ošetření do nemocnice. Celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun.

 

por. Bc. Marcela Lavická

Tisková mluvčí

Preventivně informační skupina Třebíč

 

Aktualizováno Středa, 19 Leden 2011 08:41