Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. ledna
Stíny 13. ledna PDF Tisk Email
Čtvrtek, 13 Leden 2011 10:52

Krádež kabelky na ulici

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o krádeži dámské kabelky v Třebíči v ulici Palackého. Dva neznámí pachatelé v jedenáct hodin dopoledne dne 12. ledna v běhu vytrhli dámskou kabelku devětašedesátileté ženě a utekli směrem do středu města. V kabelce měla poškozená finanční hotovost a doklady. Celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun.

Pachatelé byli ve věku od 16 do 20 let, vysocí 170 až 180 cm. Na hlavách měli pletené čepice s kšiltem. Jeden z pachatelů měl na sobě světlou zimní bundu.

Třebíčská policie žádá občany, kteří se pohybovali v ulici Palackého v jedenáct hodin dopoledne dne 12. ledna a zahlédli dva prchající mladíky směrem k centru města o podání informací vedoucích k dopadení pachatelů. Informace můžete podat na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

Požár kanceláře
K požáru kanceláře v nevyužívané budově firmy v ulici Brněnská v Třebíči došlo v odpoledních hodinách dne 12. ledna. V třípodlažní budově vznikl požár ve druhém patře v jedné z kanceláří a v místnosti archivu. Na štěstí nedošlo k žádnému zranění. Na místě zasahoval Hasičský záchranný sbor kraje Vysočina, stanice Třebíč a Náměšť nad Oslavou. Příčina požáru je i nadále v šetření. Celková škoda byla vyčíslena na sto tisíc korun.

 

Krádež mobilního telefonu

Třebíčská polici přijala trestní oznámení o krádeži mobilního telefonu na Karlově náměstí v Třebíči. Neznámý pachatel odcizil v odpoledních hodinách dne 12. ledna z kabelky, kterou měla poškozená šestnáctiletá dívka přes rameno, mobilní telefon. Celková škoda byla vyčíslena na dva tisíce korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pátek, 14 Leden 2011 13:26