Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. ledna
Stíny 10. ledna PDF Tisk Email
Pondělí, 10 Leden 2011 11:01

Zase telefonní automaty a vloupání do restaurace

K vloupání do veřejných telefonních automatů došlo v obci Mohelno a v obci Rapotice. Neznámý pachatel vnikl v dopoledních hodinách dne 8. ledna po násilném překonání zámku veřejných automatů do pokladen a odcizil finanční hotovost. Celková škoda byla vyčíslena na šest tisíc korun.

Neznámý pachatel vnikl v ranních hodinách dne 9. ledna do restaurace v Březníku větracím oknem. Odcizil různé druhy cigaret, nápoje, finanční hotovost v drobných mincích, dámskou kosmetiku a další věci. Celková škoda byla vyčíslena na více než tři tisíce korun.

 Krádež sekačky na trávu

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o krádeži benzínové sekačky na trávu. Neznámý pachatel vnikl v období od konce prosince do 8. ledna do řadové garáže v ulici Fibichova v Třebíči. Odcizil benzínovou sekačku na trávu. Celková škoda byla vyčíslena na téměř patnáct tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Krádež nafty

Neznámý pachatel v noci z 8. na 9. ledna odcizil naftu ze zaparkovaného nákladního vozidla značky Renault Medium v Třebíči v ulici Račerovická, v místech zvaných Dubinka. Po násilném překonání víčka nádrže odcizil celkem sto dvacet litrů motorové nafty. Celková škoda byla vyčíslena na více než pět tisíc korun.

Aktualizováno Úterý, 18 Leden 2011 10:12