Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 16. října
Stíny 16. října PDF Tisk Email
Středa, 16 Říjen 2024 00:00

Krádež nářadí a rybářského vybavení

Policisté pátrají po pachateli, který vnikl do garáže a sklepních prostor objektu v obci Číchov, kde odcizil uložené věci. Škoda, kterou způsobil, přesáhla padesát tisíc korun. V době od pátečního večera 11. října do sobotního dopoledne se pachatel dostal do garáže a sklepa, kde odcizil různé nářadí. Odnesl si motorové pily, vrtačky, příklepové kladivo, sponkovačky a úhlovou brusku. Dále odcizil rybářské pruty, různé alkoholické nápoje, maso a další věci i potraviny. Policisté provedli ohledání a zadokumentování místa činu. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Případ policisté prověřují, po pachateli a odcizených věcech pátrají.

Měl téměř čtyři promile alkoholu

V neděli 13. října byli policisté v Náměšti nad Oslavou po čtvrté hodině odpoledne přivoláni do podniku v lokalitě ulice Brněnská, kde byl opilý zákazník, který odmítal odejít. Ležel na podlaze, byl značně znečištěný a nereagoval.

Policisté vyjeli na místo a provedli šetření. Sedmdesátiletému muži při dechové zkoušce naměřili hodnotu 3,76 promile alkoholu. Byl ve stavu, který si vyžádal přivolání zdravotnické záchranné služby. Muž byl následně převezen na vyšetření do nemocnice.

Michaela Lébrová

 

Aktualizováno Středa, 16 Říjen 2024 14:09