Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 3. července
Stíny 3. července PDF Tisk Email
Středa, 03 Červenec 2024 12:00

Krádež věcí ze sklepní kóje

Policisté pátrají po pachateli, který v Třebíči vnikl do sklepní kóje a odcizil rybářské vybavení. Pachatel se v době od sobotního večera 29. června do nedělního dopoledne dostal do bytového domu na ulici Modřínová a ze sklepní kóje vzal dva kompletní rybářské pruty v hodnotě kolem pěti tisíc korun. Policisté provedli v lokalitě šetření, místo činu ohledali a zadokumentovali. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody. Případ policisté prověřují, po pachateli pátrají.

Dopravní nehoda

V pondělí 1. července jela po jedné hodině odpoledne po silnici ve směru od Starého Hobzí devětatřicetiletá řidička vozidla Škoda Karoq.

V katastru obce Pálovice předjížděla jiné vozidlo v době, kdy jel v opačném směru řidič automobilu VW Golf, který ve snaze vyhnout se střetu strhl řízení mimo komunikaci, kde vozidlo narazilo do mostku, převrátilo se přes střechu a poté skončilo zpět na komunikaci na kolech. Ke střetu jedoucích vozidel nedošlo. Při dopravní nehodě utrpěl jednadvacetiletý řidič zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do třebíčské nemocnice. U obou řidičů policisté provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za čtyřicet tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 09 Červenec 2024 12:11