Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. června
Stíny 28. června PDF Tisk Email
Pátek, 28 Červen 2024 16:17

Agresivní opilý

Ve středu 26. června přijali policisté v Třebíči po jedenácté hodině večer oznámení o muži, který se nacházel v zábavním podniku v části Nové Město, byl značně opilý a útočný. Muž rozhazoval věci a ohrožoval svoje okolí. Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. Opilý jednačtyřicetiletý muž se choval agresivně a odmítal spolupracovat. Policisté ho zajistili a vezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Také při jízdě muž kolem sebe kopal, znečišťoval vozidlo a choval se útočně. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání, případ policisté šetří.

Skútr nedal přednost

Ve středu 26. června došlo před třetí hodinou odpoledne v Třebíči na ulici Kpt Jaroše k dopravní nehodě. Řidička skútru Kentoya při vyjíždění z parkovacího místa vjela na silnici v době, kdy tudy projížděl řidič vozidla VW Caddy, a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě se řidička zranila.

Policisté při dechové zkoušce u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Střet vozidel

Ve čtvrtek 27. června došlo po půlnoci na silnici u obce Lažínky k dopravní nehodě. Třiašedesátiletá řidička vozidla Škoda jela ve směru na Jihlavu a došlo ke střetu s automobilem VW Passat, jehož řidička jela v protisměru. Obě vozidla se po nárazu dostala do smyku a následně byla odhozena do silničního příkopu. Při dopravní nehodě se zranila řidička vozidla Škoda, která byla zdravotnickou záchrannou službou transportována do nemocnice. Zranění utrpěla a do nemocnice byla převezena také spolujedoucí z automobilu VW. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. U obou řidiček provedenou dechovou zkouškou požití alkohol vyloučili. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 200 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 28 Červen 2024 18:56