Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. června
Stíny 26. června PDF Tisk Email
Středa, 26 Červen 2024 15:16

Nedobrzdil

V úterý 25. června došlo před půl šestou ráno v Třebíči k dopravní nehodě. Řidič vozidla Škoda Octavia jel ve směru od ulice Znojemská k ulici Nádražní a narazil do před ním jedoucího automobilu Škoda Superb. Superb byl po nárazu odhozen na vozidlo VW Sharan, jehož řidička jela ve stejném směru před ním. Při dopravní nehodě utrpěla zranění řidička automobilu VW, která byla zdravotnickou záchrannou službou převezena do třebíčské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u všech tří řidičů požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za šedesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Opilá seniorka

V pondělí 24. června přijali policisté v Jemnici krátce po sedmé hodině večer oznámení o zjevně opilé ženě, která ležela v parku a nebyla schopna srozumitelné komunikace.

Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. Zjistili, že se jedná o jednašedesátiletou ženu, které při dechové zkoušce naměřili hodnotu přes tři promile alkoholu. Žena byla jinak v pořádku, spolupracovala a mířila do svého bydliště. Policisté ji doprovodili, aby se tam dostala bezpečně.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 26 Červen 2024 15:20