Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 19. června
Stíny 19. června PDF Tisk Email
Středa, 19 Červen 2024 07:29

Cyklistka narazila do domu

V pondělí 17. června havarovala kolem deváté hodiny dopoledne v obci Radkovice u Budče cyklistka. Devětapadesátiletá žena s jízdním kolem vyjela mimo komunikaci na travnatou plochu a následně narazila do rodinného domu. Při dopravní nehodě se cyklistka zranila a byla zdravotnickou záchrannou službou převezena do třebíčské nemocnice. Provedenou dechovou zkouškou policisté požití alkoholu u cyklisty vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dopravní nehodu policisté šetří.

Střet Zafiry s Fabií

V pondělí 17. června došlo kolem půl osmé ráno v Třebíči v prostoru tříramenné křižovatky ulic Nádražní a Heliadova k dopravní nehodě.

Řidič vozidla Opel Zafira vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní silnici projížděla řidička automobilu Škoda Fabia, a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě utrpěla řidička zranění. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. U řidičů při dechových zkouškách požití alkoholu nezjistili. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za sedmdesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 24 Červen 2024 07:42