Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 12. června
Stíny 12. června PDF Tisk Email
Středa, 12 Červen 2024 21:37

Vloupání do restaurace

Policisté pátrají po pachateli, který se v Třebíči vloupal do restauračního zařízení a způsobil škodu za více než patnáct tisíc korun. Pachatel vnikl do objektu na Karlově náměstí v neděli 9. června po třetí hodině ráno. V restauraci odcizil alkohol a tabákové výrobky. Policisté provedli v lokalitě šetření, místo činu ohledali a zadokumentovali. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté prověřují a po pachateli pátrají.

Řidička havarovala

V pondělí 10. června jela krátce před sedmou hodinou ráno řidička vozidla VW ve směru od obce Nová Ves na Třebíč.

Vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy nezvládla řízení a vyjela s automobilem mimo komunikaci, kde havarovala. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření. Alkohol u řidičky policisté provedenou dechovou zkouškou vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Při havárii vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než padesát tisíc korun. Řidička je podezřelá ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

 

Opilého muže policisté zajistili

V pondělí 10. června nalezli policisté před třetí hodinou odpoledne na silnici u obce Otradice značně opilého muže, který šel nejistou chůzí a ohrožoval svým jednáním sebe i ostatní účastníky silničního provozu. Muž byl zmatený a nebyl schopen se o sebe postarat. Policisté zjistili, že se jedná o dvaapadesátiletého muže z Plzeňska. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,92 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 17 Červen 2024 07:58