Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. června
Stíny 11. června PDF Tisk Email
Úterý, 11 Červen 2024 08:22

Dopravní nehoda

V neděli 9. června došlo na křižovatce silnic I/38 a III/4102 u obce Martínkov k dopravní nehodě, při které se zranili tři lidé. Po druhé hodině odpoledne jela osmadvacetiletá řidička automobilu VW Transportér ve směru od Martínkova a na křižovatce nedala přednost vozidlu Audi, jehož řidič jel po hlavní silnici ve směru na Moravské Budějovice. Řidič ve snaze střetu zabránit, strhl řízení a vyjel mimo komunikaci. Ke střetu vozidel nedošlo. Při dopravní nehodě utrpěli zranění tři spolujedoucí z vozidla Audi. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu nezjistili. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za sto tisíc korun. Řidička je podezřelá ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

Opilého policisté zajistili

V neděli 9. června nalezli policisté v Jemnici po jedné hodině odpoledne v parku značně opilého muže, který ležel na travnaté ploše.

Nereagoval a nebyl schopen ani samostatně vstát. Vzhledem k jeho stavu přivolali policisté na místo také zdravotnickou záchrannou službu. Po vyšetření čtyřicetiletého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Při dechové zkoušce mu byla naměřena hodnota přes tři promile alkoholu.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 17 Červen 2024 07:58