Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. června
Stíny 9. června PDF Tisk Email
Neděle, 09 Červen 2024 09:03

Hulil a pak jel

V pátek 7. června zastavili policisté v Želetavě kolem půl jedné v noci vozidlo VW a provedli kontrolu. Při testu na zjištění ovlivnění návykovou látkou zjistili u šestadvacetiletého muže pozitivní hodnotu na marihuanu. Lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu se řidič odmítl bezdůvodně podrobit a dopustil se tak přestupku. Dechová zkouška u něho byla negativní. Policisté muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

Srazila osmiletou dívku

Ve čtvrtek 6. června došlo před jednou hodinou odpoledne v Třebíči na ulici Spojenců u autobusové zastávky k dopravní nehodě.

Po silnici jela ve směru k ulici Revoluční řidička vozidla Škoda Rapid, v té době na vozovku vstoupila osmiletá dívka a došlo ke střetu automobilu s chodkyní. Při dopravní nehodě utrpěla dívka zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. U řidičky provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 12 Červen 2024 21:40