Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. června
Stíny 5. června PDF Tisk Email
Středa, 05 Červen 2024 05:23

Střet vozidel

V pondělí 3. června došlo po čtvrté hodině odpoledne v obci Červená Hospoda k dopravní nehodě. Šestadvacetiletý řidič vozidla Alfa Romeo jel ve směru od Krahulova a na přímém úseku narazil do zadní části stojícího automobilu Škoda, jehož řidička v té době odbočovala. Vlivem nárazu bylo vozidlo Škoda odhozeno do silničního příkopu, kde ještě narazilo do oplocení. Při dopravní nehodě utrpěli zranění oba řidiči a byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Vzniklá škoda byla vyčíslena na více než sedmdesát tisíc korun. Dechovou zkouškou policisté u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu šetří.

Opilého policisté zajistili

V sobotu 1. června byli policisté před devátou hodinou večer přivoláni do obce Stařeč, kde se nacházel agresivní muž.

Byl pod vlivem alkoholu, nebyl schopen srozumitelné komunikace, samostatné chůze a polehával na silnici. Při dechové zkoušce policisté šestadvacetiletému muži naměřili hodnotu 2,44 promile alkoholu. Zajistili ho a opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Vloupání do chaty

Policisté pátrají po pachateli, který se v katastru obce Kramolín vloupal do chaty. Pachatel v době od druhé poloviny května do nedělního odpoledne 2. června vnikl po vypáčení dveří do chaty v rekreační oblasti. Odcizil alkoholické nápoje a rybářský prut s navijákem. Další škodu způsobil majiteli poškozením. Policisté provedli v lokalitě šetření, místo činu ohledali a zadokumentovali. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Případ policisté prověřují, po pachateli pátrají.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Neděle, 09 Červen 2024 09:07