Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 1. června
Stíny 1. června PDF Tisk Email
Sobota, 01 Červen 2024 00:00

Řidič Iveca havaroval

Ve středu 29. května po šesté hodině ráno vyjížděli policisté z dopravního inspektorátu Třebíč k dopravní nehodě, ke které došlo v katastru obce Náměšť nad Oslavou. Devětadvacetiletý řidič jedoucí směrem k obci Vladislav s nákladním vozidlem Iveco se po projetí zatáčky plně nevěnoval řízení, vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl zdravotnickou záchrannou službou ošetřen a převezen do třebíčské nemocnice. Provedenou dechovou zkouškou přítomnost alkoholu u řidiče vyloučili. Vlivem dopravní nehody došlo k předběžné škodě za 215 tisíc korun. Dopravní nehoda byla vyřešena s řidičem uložením pokuty v příkazním řízení.

Opilého policisté zajistili

Ve středu 29. května byli policisté v Náměšti nad Oslavou po deváté hodině večer přivoláni na ulici Třebíčská, kde se dle přijatého oznámení nacházel na travnatém povrchu u silnice muž, který se pokoušel vstát, což mu nešlo.

Policisté zjistili, že se jedná čtyřiapadesátiletého značně opilého muže. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,89 promile alkoholu. Policisté opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

 

Michaela Lébrová

 

Aktualizováno Čtvrtek, 06 Červen 2024 07:12