Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. května
Stíny 7. května PDF Tisk Email
Úterý, 07 Květen 2024 00:00

Dopravní nehoda cyklisty

Policisté na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali v sobotu 4. května krátce po sedmnácté hodině oznámení o dopravní nehodě, která se stala na pozemní komunikaci silnici III. třídy v katastru obce Sokolí na Třebíčsku. Třiapadesátiletý cyklista jedoucí s jízdním kolem ve směru od obce Sokolí směrem na Třebíč se plně nevěnoval řízení vozidla a havaroval uprostřed pozemní komunikace. Při dopravní nehodě došlo ke zranění cyklisty, který musel být transportován do Nemocnice Třebíč. Alkohol u cyklisty vyloučili policisté provedením dechové zkoušky. Případem dopravní nehody se zabývají policisté z dopravního inspektorátu Třebíč.

Nehoda motocyklu si vyžádala zranění

Policisté na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali v sobotu 4. května patnáct minut před šestnáctou hodinou oznámení o dopravní nehodě, která se stala na pozemní komunikaci silnici III. třídy v katastru obce Kladeruby nad Oslavou.

Řidič jedoucí s motocyklem ve směru od obce Kramolín k obci Mohelno nepřizpůsobil rychlost jízdy a dostal smyk na štěrku. Poté havaroval vlevo mimo pozemní komunikaci. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl odvezen do nemocnice Třebíč, spolujezdkyně byla ošetřena na místě dopravní nehody bez nutnosti hospitalizace. Alkohol u sedmačtyřicetiletého řidiče motocyklu vyloučili na místě dopravní nehody policisté provedením dechové zkoušky, jejíž výsledem byl negativní, Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda ve výši asi 50 000 korun. Případem dopravní nehody se zabývají policisté z dopravního inspektorátu Třebíč.

 

Dana Čírtková

 

Aktualizováno Pondělí, 13 Květen 2024 08:49