Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 3. května
Stíny 3. května PDF Tisk Email
Pátek, 03 Květen 2024 00:00

Motocyklista havaroval

Ve středu 1. května po šesté hodině večer došlo v katastru obce Lipňany u Skryjí k dopravní nehodě. Sedmnáctiletý řidič motocyklu Zontes jel směrem od obce Dukovany, nezvládl zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy řízení, najel na krajnici a následně do silničního příkopu, kde havaroval. Při dopravní nehodě se motocyklista zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Dechovou zkouškou u něho policisté požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Při havárii došlo k předběžné škodě na motocyklu ve výši 30 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Alkohol za volantem

Ve středu 1. května před pátou hodinou odpoledne zastavili policisté osobní vozidlo Škoda, které jelo po silnici na Karlově náměstí v Třebíči.

U šestadvacetiletého řidiče provedli dechovou zkoušku s hodnotou necelé půl promile alkoholu, opakovaná zkouška u něho ukázala obdobnou hodnotu. Policisté řidiči zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

 

Michaela Lébrová

 

Aktualizováno Středa, 08 Květen 2024 11:03