Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 22. dubna
Stíny 22. dubna PDF Tisk Email
Pondělí, 22 Duben 2024 07:21

Na Třebíčsku zmizelo dřevo

Policisté z obvodního oddělení v Třebíči zadokumentovali případ krádeže dřevní hmoty. Dosud nezjištěný pachatel odcizil v přesně nezjištěnou dobu v období od 16. dubna do 18. dubna v katastru obce Račerovice před odbočkou na Červený mlýn 30 metrů krychlových dřevěné kulatiny - a to deset kusů v délce dva metry a dvacet a kusů v délce čtyři metry. Zloděj způsobil majiteli škodu v celkové výši 36 000 korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachateli pátrají.

 

Nehoda si vyžádala jedno lehké zranění

Policisté na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali v pátek 19. dubna krátce před polednem oznámení o dopravní nehodě, která se stala na Třebíčsku na silnici II/360 v katastru obce Štěpánovice.

Devatenáctiletý řidič s osobním vozidlem Ford Fiesta projížděl po silnici ve směru jízdy od obce Výčapy směrem k Jaroměřicím nad Rokytnou. Před křižovatkou s místní komunikací nedodržel dostatečnou bezpečnou vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem Ford Mondeo, jehož řidič před křižovatkou zpomalil z důvodu odbočení vpravo na místní komunikaci. Došlo ke střetu obou vozidel. Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujezdce z jednoho z vozidel, jiné zranění jištěno nebylo. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na obou vozidlech v celkové výši 40 000 korun. Policisté provedli u řidičů obou vozidel dechové zkoušky, které měly negativní výsledky.

 

Dana Čírtková

 

Aktualizováno Pátek, 26 Duben 2024 07:26