Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. dubna
Stíny 9. dubna PDF Tisk Email
Úterý, 09 Duben 2024 09:38

Řídil pod vlivem alkoholu

V neděli 7. dubna zastavili policisté před osmou hodinou dopoledne v Třebíči automobil VW Sharan, jehož řidič jel po ulici Brněnská. U čtyřiapadesátiletého muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,32 promile alkoholu. Opakovaná zkouška ukázala u řidiče hodnotu ještě vyšší. Policisté muži zakázali v jízdě pokračovat, řidičský průkaz při kontrole nepředložil a dopustil se tak přestupku. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

Opilou ženu policisté zajistili

V neděli 7. dubna přijali policisté v Třebíči před sedmou hodinou večer oznámení o značně opilé ženě, která se nacházela v bytě a chovala se nevyzpytatelně.

Vůči svému okolí byla agresivní a vyhrožovala tím, že si ublíží. Policisté vyjeli na místo a provedli šetření. U třiatřicetileté ženy provedli dechovou zkoušku a naměřili jí hodnotu 4,49 promile alkoholu. Policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu a následně asistovali při převozu opilé ženy do zdravotnického zařízení.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 17 Duben 2024 07:38