Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 3. dubna
Stíny 3. dubna PDF Tisk Email
Středa, 03 Duben 2024 08:00

Zastavil se až o dům

Policisté na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali v pondělí 1. dubna krátce po třetí hodině nad ránem oznámení o dopravní nehodě, která se stala na Třebíčsku na silnici III. třídy v obci Naloučany. Sedmašedesátiletý řidič projížděl s jízdní soupravou složenou z osobního automobilu Volkswagen a obytného přívěsu ve směru od obce Náměšť nad Oslavou k obci Ocmanice. Zřejmě se plně nevěnoval řízení vozidla a přejel s vozidlem vlevo mimo pozemní komunikaci, kde narazil do domu a dále do hromady suti, kde zůstal stát. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Policisté u řidiče provedli na místě nehody dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl negativní. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda ve výši asi 410 000 korun. Odtah vozidla i obytného přívěsu si zajistil účastník nehody. Věc dopravní nehody vyřešili s viníkem policisté na místě v příkazním řízení uložením blokové pokuty.

 

Dost drahý pozdrav

Policisté na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali v pondělí 1. dubna krátce před čtrnáctou hodinou oznámení o dopravní nehodě, která se stala na ulici Sportovní v Třebíči.

Třiadvacetiletý řidič projížděl na motocyklu značky KTM ve směru jízdy od ulice Bráfova a jel směrem k ulici Brněnská. Při jízdě se nechoval dostatečně ukázněně a ohleduplně, kdy nevěnoval dostatečnou pozornost řízení. Podle jeho vyjádření se údajně zdravil s protijedoucím motorkářem. Následkem této nepozornosti vyjel vpravo mimo pozemní komunikaci do prostoru travnatého pásu a zde havaroval. Při nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby k ošetření do Nemocnice Třebíč. Policisté u motocyklisty provedli dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na motocyklu a na sloupech veřejného osvětlení v celkové výši 75 000 korun. Věc dopravní nehody vyřešili s viníkem policisté na místě v příkazním řízení uložením blokové pokuty.

 

Dana Čírtková

 

Aktualizováno Pondělí, 08 Duben 2024 13:38