Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. března
Stíny 26. března PDF Tisk Email
Úterý, 26 Březen 2024 00:00

Mustang havaroval

V neděli 24. března havaroval u Třebíče osmnáctiletý řidič vozidla Ford Mustang. Před druhou hodinou odpoledne jel ve směru od Červené Hospody, po projetí zatáčky najel na nezpevněnou krajnici a dále do silničního příkopu, kde automobil narazil do vzrostlého stromu. Při dopravní nehodě utrpěl řidič i jeho spolujedoucí zranění, oba byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni do třebíčské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než 300 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Havárie motocyklisty

V pátek 22. března došlo v katastru obce Mohelno k dopravní nehodě, při které se zranil dvaatřicetiletý řidič motocyklu. Před polednem jel na motocyklu Ducati ve směru od obce Březník. Při projíždění zatáčky dostal smyk a havaroval.

Při dopravní nehodě se motocyklista zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl transportován do třebíčské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u motocyklisty požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Opilý cyklista

V neděli 24. března jel před šestou hodinou večer čtyřiašedesátiletý muž na elektrokole směrem na Studenec. Policisté cyklistu zastavili a provedli kontrolu. Při dechové zkoušce muži naměřili hodnotu 1,88 promile alkoholu. Také opakovaná zkouška u něho byla pozitivní s obdobnou hodnotou. Další jízdu mu policisté zakázali. Cyklista je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání na úseku dopravy, případ policisté šetří.

Opilého muže policisté zajistili

V neděli 24. března přijali policisté v Moravských Budějovicích po poledni oznámení o zjevně opilém muži, který se pohyboval v lokalitě parkoviště u obchodního domu. Nebyl schopen samostatné chůze a hrozil jeho pád do vozovky. Policisté vyjeli na místo a zjistili, že se jedná o šestapadesátiletého muže. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,47 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Sobota, 30 Březen 2024 09:12