Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 18. března
Stíny 18. března PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Březen 2024 08:56

Podnapilý skončil na záchytce

Policisté na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali na lince tísňového volání 158 v pátek 15. března v odpoledních hodinách oznámení, že se na ulici Husova v Jaroměřicích nad Rokytnou povaluje na zemi muž, který je v silně podnapilém stavu. Muž ležel na zemi v místech, kde jsou umístěny popelnice. Na místo vyjeli policisté, kteří u muže provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní - 2,74 promile alkoholu v dechu. Policisté muže zajistili a převezli ho na protialkoholní záchytnou stanici v Jihlavě k vystřízlivění.

Museli ho převézt k ošetření

V sobotu 16. března časně ráno jsme na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali oznámení na linku 158. Policistům telefonovala žena, která cestou do práce na ulici Polanka nalezla ležet na zemi opilého muže.

Na místo byla vyslána hlídka z obvodního oddělení Třebíč, která na místě zjistila totožnost muže, který byl v silně podnapilém stavu. Muž policistům uváděl, že byl fyzicky napaden, že byl okraden o peníze a mobilní telefon. Vzhledem ke své silné podnapilosti neustále měnil svoji výpověď. Policisté u čtyřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku, která měla pozitivní výsledek - 4,35 promile alkoholu v dechu. Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba a muže záchranáři převezli k lékařskému vyšetření do nemocnice v Třebíči. Policisté na základě dalšího šetření zjistili, že si muž vzhledem k silně opilosti zranění pravděpodobně způsobil sám. Jeho osobní doklady, mobilní telefon i peněženka byly nalezeny v místě mužova bydliště.

 

Dana Čírtková

 

Aktualizováno Čtvrtek, 21 Březen 2024 10:08