Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 5. února
Stíny 5. února PDF Tisk Email
Úterý, 05 Březen 2024 08:12

Řidič je podezřelý z přestupků

V pátek 1. března kontrolovali policisté v obci Předín dodržování nejvyšší povolené rychlosti jízdy v obci. Po deváté hodině dopoledne naměřili u dvaapadesátiletého řidiče nákladního vozidla Daf rychlost 66 kilometrů za hodinu. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku, při které muži naměřili necelé půl promile alkoholu. Muž požití alkoholu před jízdou i přiznal. V další jízdě již nesměl pokračovat a přišel o řidičský průkaz. Řidič je podezřelý ze spáchání přestupků na úseku dopravy.

Střet autobusu s cyklistou

V neděli 3. března došlo před čtvrtou hodinou odpoledne v Třebíči na ulici Cyrilometodějská ke střetu autobusu s cyklistou. Dítě jedoucí na jízdním kole vjelo z chodníku na přechod pro chodce, kde v tu dobu po silnici projížděl řidič autobusu, a došlo ke střetu.

Cyklista utrpěl při nehodě zranění a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. U účastníků provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 08 Březen 2024 13:04