Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. února
Stíny 20. února PDF Tisk Email
Úterý, 20 Únor 2024 09:27

Řidič pod vlivem alkoholu

V sobotu 17. února zastavili policisté před osmou hodinou ráno automobil Škoda Octavia, jehož řidič jel po silnici v obci Myslibořice. U sedmatřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,96 promile alkoholu. Opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Policisté řidiči zakázali v jízdě pokračovat a přišel o řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Byl při krádeži přistižen

Ze spáchání trestného činu je podezřelý třiadvacetiletý muž z Prahy, který byl přistižen při krádeži v třebíčském obchodním domě.

V sobotu 17. února přišel po osmé hodině večer do prodejny na ulici Brněnská a odcizil sluchátka, která ukryl pod bundu. Prostorem pokladen prošel bez zaplacení a následně ho zastavil pracovník obchodu. Odcizené zboží podezřelý muž vydal. Policisté zjistili, že se jedná o muže, který byl v minulosti za různorodou trestnou činnost již opakovaně soudně trestán. Je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže, případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Sobota, 24 Únor 2024 10:27