Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny stíny 15. prosince
stíny 15. prosince PDF Tisk Email
Středa, 15 Prosinec 2010 10:42

Nepoučitelní řidiči aut

O tom, že auto není trezor, a že se ve vozidle nevyplácí nechávat viditelně odložené věci, se přesvědčili dne 14. prosince hned dva majitelé vozidel.

Třebíčská policie nejprve v osmnáct hodin přijala oznámení o vloupání do osobního vozidla značky Citroen Jumper. Na parkovišti ulice Velkomeziříčská v Třebíči neznámý pachatel po poškození zámku dveří vnikl do zaparkovaného vozidla a odcizil na podlaze před sedadly viditelně odloženou brašnu společně s peněženkou a doklady. Škoda byla vyčíslena na téměř tři tisíce korun.

Krátce před devatenáctou hodinou přijala třebíčská policie oznámení o vloupání do osobního vozidla Škoda Fabia, které majitel zaparkoval na ulici Znojemská v Třebíči. Neznámý pachatel zde bez použití zjevného násilí vnikl do vozidla a odcizil odloženou sportovní tašku, ve které byly uloženy plavecké brýle, hodinky a notebook. Vzniklá škoda byla majitelem vyčíslena na více jak dvacet jedna tisíc korun.

 

Jen za měsíc prosinec přijala třebíčská policie trestní oznámení o vloupání do šesti vozidel.

Policisté neustále apelují na všechny majitele vozidel: Nenechávejte si ve vozidle viditelně odložené věci! Vaše auto není trezor!

 

René Novotný

Aktualizováno Čtvrtek, 16 Prosinec 2010 10:01