Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. února
Stíny 7. února PDF Tisk Email
Středa, 07 Únor 2024 09:38

Havárie nákladní soupravy

V pondělí 5. února po deváté hodině dopoledne vyjížděli policisté k havárii nákladní soupravy, ke které došlo v katastru obce Krokočín. Devětačtyřicetiletý řidič jedoucí ve směru jízdy od obce Jinošov s nákladní vozidlem Mercedes Benz s návěsem najel na nezpevněnou krajnici, která se s ním utrhla, a vozidlo se převrátilo na bok. Ke zranění osob nedošlo. Místo dopravní nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu vyloučili. Při havárii vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než 150 tisíc korun. Dopravní nehoda byla s řidičem vyřešena na místě uložením pokuty v příkazním řízení.

Vloupání do dílny

Policisté pátrají po pachateli, který se v obci Sedlec vloupal do objektu a způsobil škodu za necelých čtyřicet tisíc korun.

Pachatel se v noci ze čtvrtka 1. února na pátek vloupal do dílny v prostoru zemědělského objektu, odkud si odnesl kompresor, digitální elektroměr, hadice a kabely. Dále v objektu odcizil hydraulickou pístnici ramene minibagru, akumulátor, regulátor plynu a další věci. Policisté provedli na místě činu ohledání, zadokumentování a dále šetření v lokalitě. Případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

 

Michaela Lébrová

 

Aktualizováno Sobota, 10 Únor 2024 15:58