Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 23. ledna
Stíny 23. ledna PDF Tisk Email
Úterý, 23 Leden 2024 00:00

Krádež vibračního pěchu

Policisté pátrají po pachateli, který v Třebíči odcizil z vozidla vibrační pěch a způsobil tak škodu za více než šedesát tisíc korun. Ke spáchání činu došlo v době od čtvrtka 18. ledna do sobotních ranních hodin na ulici Demlova. Pachatel vnikl do nezajištěného vozidla Volkswagen a odcizil z něj vibrační pěch Weber. Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli a vibračním pěchu policisté pátrají.

Řidič pod vlivem

V sobotu 20. ledna krátce před devátou hodinou večer odhalili policisté sedmatřicetiletého řidiče, který usedl za volant opilý.

 

Muž jel s osobním vozidlem Chrysler po ulici Na Podolí v Jemnici. Automobil hlídka zastavila a policisté provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 2,15 promile alkoholu. Opakovaná zkouška přítomnost alkoholu potvrdila s obdobnou hodnotou. Policisté opilému muži zakázali pokračovat v další jízdě. Řidičský průkaz mu zadržen nebyl.

Michaela Lébrová

 

 

Aktualizováno Neděle, 28 Leden 2024 16:14