Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 20. ledna
Stíny 20. ledna PDF Tisk Email
Sobota, 20 Leden 2024 00:00

Mladá řidička havarovala

Ve čtvrtek 18. ledna došlo kolem půl osmé ráno na silnici v katastru obce Nová Ves u Třebíče k dopravní nehodě. Řidička vozidla Fiat jela ve směru na Sokolí a při projíždění zatáčkou dostala s automobilem smyk, vyjela mimo komunikaci, kde vozidlo narazilo do stromu. Při dopravní nehodě se devatenáctiletá řidička zranila a byla zdravotnickou záchrannou službou převezena do třebíčské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda za dvacet tisíc korun. Provedenou dechovou zkouškou policisté u řidičky požití alkoholu vyloučili. Havárii vozidla šetří.

Opilou policisté zajistili

Ve čtvrtek 18. ledna přijali policisté před šestou hodinou večer na tísňové lince opakovaná nesrozumitelná a zmatená sdělení od ženy.

Na snahu o zjištění podstaty informací a komunikaci ze strany policistů nereagovala. Policisté vyjeli do lokality v Třebíči, kde se žena nacházela. Byla značně opilá a odmítala spolupracovat. Při dechové zkoušce naměřili policisté dvaapadesátileté ženě hodnotu 3,69 promile alkoholu. Odvezli ji na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 26 Leden 2024 12:46