Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 16. ledna
Stíny 16. ledna PDF Tisk Email
Úterý, 16 Leden 2024 13:02

Řídil opilý

V neděli 14. ledna jel před čtvrtou hodinou odpoledne v Náměšti nad Oslavou řidič vozidla Škoda Superb po silnici na ulici Nádražní. Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. U osmadvacetiletého řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,21 promile alkoholu. Opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Muž na místě nepředložil řidičský průkaz. Další jízdu mu policisté zakázali. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

Měl přes tři promile alkoholu

V neděli 14. ledna byli policisté v Třebíči před jednou hodinou v noci přivoláni na ulici Samešova, kde ležel na zemi zjevně opilý muž.

Policisté vyjeli na místo a přivolali také zdravotnickou záchrannou službu. Muž nereagoval, nebyl schopen samostatné chůze a vzhledem k mrazivému počasí ohrožoval svůj život a zdraví. Policisté zjistili, že se jedná o pětadvacetiletého muže. Provedli u něho dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 3,05 promile alkoholu. Zdravotníci muže odvezli do třebíčské nemocnice.

 

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 19 Leden 2024 08:40