Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. prosince
Stíny 13. prosince PDF Tisk Email
Pondělí, 13 Prosinec 2010 10:27

Ukradl deset pil
Neznámý pachatel vnikl v noci z 11. na 12. prosince po násilném překonání okna do prodejny Husqvarna v ulici Velká Brána v Jemnici. Celý obchod prohledal a odcizil deset kusů motorových pil. Celková škoda byla vyčíslena na více než sto padesát tisíc korun.

 

Krádež osobního vozidla

Neznámý pachatel v dopoledních hodinách dne 11. prosince odcizil na parkovišti v ulici Znojemská v Třebíči osobní vozidlo značky Ford Fiesta. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun. Po vozidle bylo ihned vyhlášeno celostátní pátrání.

 

 

Auto není trezor

I přes stále se opakující upozornění o tom, že „Auto není trezor“, přijala třebíčská policie další trestní oznámení o vloupání do osobního vozidla, tentokrát na parkovišti v ulici Táborská v Třebíči. Neznámý pachatel vnikl po násilném překonání zámku dveří v období od 10. do 12. prosince do osobního vozidla značky Seat Alhambra. Z vozidla odcizil tašku s finanční hotovostí, platební kartu, osobní doklady a mobilní telefon. Celková škoda byla vyčíslena na téměř čtyři tisíce korun. Řidiči by si měli na své věci dávat pozor, uschovat je nebo vzít s sebou. Viditelně odložené věci ve vozidlech jsou velkým lákadlem pro zloděje. Především v předvánočním období přibývá počet vloupání.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pátek, 17 Prosinec 2010 10:09