Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. ledna
Stíny 11. ledna PDF Tisk Email
Čtvrtek, 11 Leden 2024 00:00

Opilého policisté zajistili

V úterý 9. ledna byli policisté před třetí hodinou odpoledne přivoláni do obce nedaleko Moravských Budějovic, kde ležel u fotbalového hřiště opilý muž. Nebyl schopen samostatné chůze, z jeho chování vyplynulo podezření, že by si mohl ublížit, a vzhledem ke chladnému počasí ohrožoval svůj život a zdraví. Policisté zjistili, že se jedná o sedmašedesátiletého muže. Provedli u něho dechovou zkoušku, při které muži naměřili hodnotu 2,89 promile alkoholu. Po vyšetření lékařem policisté opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Dopravní nehoda

V úterý 9. ledna jel po druhé hodině odpoledne v Moravských Budějovicích řidič vozidla Škoda Fabia po silnici na náměstí Míru a z dosud nezjištěné příčiny vyjel mimo komunikaci, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení. V jízdě pokračoval a narazil ještě do tří zaparkovaných vozidel, která poškodil.

Zraněný šestasedmdesátiletý řidič byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do třebíčské nemocnice. Policisté místo dopravní nehody ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou požití alkoholu u řidiče nezjistili. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 440 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

 

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Neděle, 14 Leden 2024 14:39