Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. ledna
Stíny 9. ledna PDF Tisk Email
Úterý, 09 Leden 2024 00:00

Pohřešovaného policisté vypátrali

V sobotu 6. ledna přijali policisté před osmou hodinou večer oznámení od muže z Písecka, který měl obavu o svého známého. Z komunikace prostřednictvím sociální sítě vyplynula obava, že by si muž mohl chtít ublížit. Policisté zjistili o pětadvacetiletém muži dostupné informace a začali po něm okamžitě pátrat. Šetřením se jim postupně podařilo zjistit, že by se mohl nacházet v lokalitě obce nedaleko Třebíče. Muže se jim podařilo v krátké době nalézt u rybníka, byl v pořádku, ale pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu přes jedno promile. Po lékařském vyšetření muž směřoval do zdravotnického zařízení.

Řidič pod vlivem alkoholu

V sobotu 6. ledna zastavili policisté před druhou hodinou ráno v Třebíči automobil Audi, jehož řidič jel po ulici Kpt. Jaroše.

U dvaačtyřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku, při které naměřili hodnotu 1,86 promile alkoholu. Opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Policisté řidiči zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 12 Leden 2024 08:36