Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. prosince
Stíny 10. prosince PDF Tisk Email
Pátek, 10 Prosinec 2010 12:08

Vloupání do osobních vozidel
Další dva řidiči zapomněli na neustále se opakující upozornění o tom, že: „Auto není trezor!“, které slyší nejen ze strany policie, ale i v obchodních domech.
Neznámý pachatel v odpoledních hodinách dne 9. prosince na parkovišti u Obchodního domu v ulici Brněnská v Třebíči vnikl, po násilném překonání zámku dveří, do osobního vozidla značky Ford Galaxy. Z vozu odcizil batoh s věcmi a s osobními doklady. Celková škoda byla vyčíslena na téměř sedm tisíc korun.
Ve stejnou dobu došlo na parkovišti u Obchodního domu v ulici Táborská v Třebíči k vloupání do osobního vozidla značky Škoda Octavia. Neznámý pachatel vnikl do vozidlo po násilném překonání zámku dveří a odcizil notebook. Celková škoda byla vyčíslena na dvacet pět tisíc korun.

Vloupání do pracovního stroje
Neznámý pachatel v noci z 8. na 9. prosince vnikl po násilném překonání zámků do pásového rypadla, zaparkovaného na návsi v obci Hartvíkovice. Poškodil zámky, víko nádrže a anténu GPS. Odcizil sadu nářadí a padesát litrů motorové nafty. Celková škoda byla vyčíslena na dvacet jedna tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 13 Prosinec 2010 10:33