Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 29. listopadu
Stíny 29. listopadu PDF Tisk Email
Středa, 29 Listopad 2023 00:00

Podezřelý z trestného činu

Ze spáchání trestného činu je podezřelý třiadvacetiletý muž, který řídil moped, i když má uložený zákaz. V pondělí 27. listopadu jel před druhou hodinou ráno po silnici v obci Lukov na motorovém mopedu Babetta. Vozidlo policisté zastavili a provedli kontrolu. Zjistili, že řidič má od listopadu na základě rozhodnutí městského úřadu uložený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel, který by mu měl skončit až v roce 2025. Dechová zkouška a test na zjištění ovlivnění návykovou látkou u něho byly negativní. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí, případ prověřují.

Střet vozidla s cyklistou

V pondělí 27. listopadu došlo v Třebíči ke střetu vozidla s cyklistou. Muž jel před sedmou hodinou ráno na jízdním kole po silnici ve směru od ulice Kosmákova. Cyklista vjel do křižovatky v době, kdy zde projíždělo vozidlo Renault a došlo ke střetu.

Cyklista se při nehodě zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován na ošetření do brněnské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenými dechovými zkouškami požití alkoholu u řidiče i cyklisty vyloučili. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Neděle, 03 Prosinec 2023 14:50