Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. prosince
Stíny 9. prosince PDF Tisk Email
Čtvrtek, 09 Prosinec 2010 10:09

Varna na pervitin odhalena

Třebíčští policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování odhalili varnu na pervitin. Po operativním prověřování policisté zahájili trestní stíhání proti čtyřiatřicetiletému muži z Třebíče pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Po provedené domovní prohlídce v Třebíči v ulici Litoltova byla zajištěna varna na pervitin, ve které obviněný vyráběl pervitin a poté látku poskytoval dalším osobám. Muži za trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy hrozí trest odnětí svobody až na deset let. Muž byl již v minulosti odsouzen za obdobnou trestnou činnost.

 

Krádež nafty

Neznámý pachatel se v noci ze 7. na 8. prosince vloupal do bagru zaparkovaného před rodinným domem v obci Kožichovice. Po násilném překonání víčka nádrže odcizil dvě stě padesát litrů motorové nafty a z vnitřních prostorů bagru odcizil sadu nářadí. Celková škoda byla vyčíslena na více než dvanáct tisíc korun.

 

Krádež finanční hotovosti
V poledních hodinách dne 8. prosince navštívili dva muži a jedna žena majitele rodinného domu v obci Pokojovice. Pod záminkou koupi pletiva s poškozeným vešli do chodby rodinného domu. Vedle domu je umístěna firemní kancelář. Po diskutování o pletivu si neznámí návštěvníci nic nekoupili. Po jejich odchodu majitel zjistil, že mu ze sousedící kanceláře odcizili finanční hotovost, kterou měl uloženou v neuzamčené zásuvce psacího stolu. Celková škoda byla vyčíslena na devadesát pět tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 13 Prosinec 2010 10:34